Valmennus

Koulun hintaan kuuluu perustasoinen harjoitusohjelma jokaisen kuntotason mukaan. Alun tasotestien mukaan määritellyssä perusohjelmassa on suuntaa-antavat harjoitteluohjeet viikoittaiseen harjoitteluun.

Halutessasi voit hankkia henkilökohtaisen valmennusohjelman kokeneen valmentajan jatkuvan seurannan alla 149€/kk. Tähän kuuluu kattava harjoitusohjelma, sen jatkuva seuranta ja palaute jokaisen yksittäisen harjoituskerran jälkeen, ohjelman välitön muokkaaminen jne. Lisäksi valmentajan päivittäinen tuki tarvittaessa. Ohjelman tekeminen alkaa aina perusteellisella elämäntilanteen ja aikaisemman kuntoilupohjan määrittelyllä, että elämän kokonaisrasitus voidaan ottaa mahdollisimman hyvin huomioon.

Henkilökohtaiseen valmennukseen liittyvissä kysymyksissä ja tarkennuksissa ota rohkeasti yhteyttä Jouniin, jouni@polkuhurmio.fi tai puhelimella 045 130 8799. Tulemme infoamaan tästä mahdollisuudesta lisää koulun alkaessa.

Ilmoittautumalla 15.8. mennessä saat ilmaiseksi em. kuukauden henkilökohtaisen valmennuksen ilmaiseksi, norm. 149€/kk.

 

Henkilökohtaisista valmennuksista vastaa Jouni

Jounilla on itsellään kohtuullisen pitkä juoksutausta, niin asfaltilla kuin poluillakin, ja viitisentoista maratonia sekä ultramatkaa juostuna. Viime vuodet Jouni on paneutunut myös toisten juoksijoiden auttamiseen ja on syntynyt lukuisia valmennussuhteita: onnistumisen kokemuksia, pettymyksiäkin, niistä oppimista ja myötäelämistä.

Jouni on työkseen toiminut vuosia terapeuttina ja hän jos kuka osaa juoksuohjelmia laatiessaan ottaa huomioon erilaiset kokonaiskuormitukseen vaikuttavat tekijät, niin perhe- kuin työelämän suunnaltakin tulevat. Hän toimii myös mentaalivalmentajana niin kuntoilijoille kuin ammattiurheilijoillekin. Jounin osaamisalueita valmennuksessa on motivaatio, tavoitteenasettelu, stressinhallinta ja flow- tila, sekä tasapainon hakeminen harrastusten, perheen ja työn kesken. Hän on itse ison perheen isä ja sarjayrittäjä, joka todella tietää miten haastavaa on yrittää löytää aikaa juosta kolme – neljätuntista pitkistä.

Jouni on jo juoksijanuransa alusta asti ahminut kaikki kestävyysliikuntaan vähänkin liittyvät kirjat ja artikkelit ja seuraa maailman trendejä innostuneesti edelleen, eli tiedollisessa osaamisessa juoksemisesta ja juoksijoiden ohjaamisesta löytyy. Ja kaikkia ohjaustyössä käyttämiään metodeja hän testaa ensimmäisenä itsellään :).

Jounin vahvuuksia valmentajana on vahva perehtyminen jokaisen ohjattavan taustaan ja harjoitteluun vaikuttaviin tekijöihin. Jounin tekemän harjoitusohjelmat ja niiden seuranta on takuulla laadittu yksilöllisesti.