Juoksukoulut

Polkuhurmio tarjoaa juoksukouluja ja valmennusta kaiken tasoisille. Voit olla vasta kipinän saanut ja liikuntaa aloitteleva, tai jo kisoja kiertänyt konkari. Valitse sinulle sopivin paketti tai yhdistele palveluista juuri sinua parhaiten palveleva kokonaisuus.

 

 

 

POLKUJUOKSU TUTUKSI

Jos vielä mietit olisiko polkujuoksu sinun juttusi, voit tutustua lajiin kuukauden mittaisella ”laji tutuksi”- paketilla. Paketti sisältää 4 yhteistreeniä ja luennon jolla käydään läpi polkujuoksun perusteita sekä mahdollisuus testata polkujuoksuvarusteita.

ALOITTELEVALLE POLKUJUOKSUSTA KIINNOSTUNEELLE

Aloittelijalle sopiva ”peruskoulu” poluille joka kestää noin 8kk. Koulussa tähdätään ennalta valittuun kilpailusuoritukseen. Syyskuussa starttaavat koulut kohti Bodom Trailia 2018.

LISÄNÄ RAVINTO JA KEHONHUOLTO

Sinulle joka haluat panostaa hiukan enemmän polkujuoksuharrastukseesi ja kaipaat erityisesti ravitsemukseen liittyvää tietoutta, sekä enemmän tukea oman kehosi, ryhtisi ym. toiminnan kartoittamiseen.

LIHASKUNTOA- JA HUOLTOA

Sinulle, joka kaipaat perusjuoksuharjoittelusi tueksi erityisesti lihaskuntoa tukevaa ohjausta ja harjoittelua. Lihaskuntotestit, ohjelman laatiminen sekä kattava tutkimus/ hoitopaketti tukemaan harjoittelua.

KOHTI JUOKSIJAN FLOWTA, POLKUGURU

SInulle joka haluat polkujuoksuharrastukseltasi aivan kaiken, mitä Polkuhurmiolla ja yhteistyökumppaneillamme on tarjottavana. Luxuspaketti, joka ei jätä yhtään kiveä edessä olevilla poluilla kääntämättä. Kaikki osaamisemme räätälöidään juuri sinun ominaisuuksiisi ja elämäntilanteeseesi sopivaksi paketiksi.

POLKUGURU SUPER PRO

Tämä on sinulle, joka haluat polkujuoksuharrastukseltasi todellakin aivan kaiken. PolkuGuru Super Pro sisältää KAIKEN PolkuGurussa olevan lisäksi vielä henkilökohtaisen valmennuksen ja sen reaaliaikaisen seurannan, SEKÄ kolme Jounin henkilökohtaista mentaalivalmennustapaamista.