Toimittaminen ja takuu

Toimitustavat ja tuotteen palauttaminen

Tilaamasi tuotteiden toimitusaika on 2-8 arkipäivää. Poikkeuksellisista toimitusajoista on maininta tuotteen kohdalla verkkokaupassa. Saat toimituksen mukana lähetyslistan, joka toimii kuittina ostoksestasi ja mahdollisena takuutodistuksena.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen, toistaiseksi emme kuitenkaan toimita tuotteita Ahvenanmaan maakuntaan. Verkkokauppasivuilla mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia TJMotion -verkkokaupasta. Tilauksellesi voit valita tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman. Riippuen tilaamistasi tuotteista ja niiden koosta, tarjolla on seuraavat toimitustavat:

– Nouto erikseen sovittuna ajankohtana varastolta Lahdesta.
– Nouto Postista (economy), hinta 8,90 ja yli 150€ tilaukset veloituksetta, ei koske erikoiskuljetettavia tuotteita.
– Toimitus pakettiautomaattiin, hinta alkaen 8,10€

Huom! Lisäksi isokokoisilla tuotteilla voi olla pakollinen erikoiskuljetusmaksu 9,90 – 19,00 postitoimipaikkaan (Itella Economy). Erikoiskuljetusmaksu on suurempi painavilla ja isokokoisilla tuotteilla.

Tilauksen peruuttaminen

Verkkokaupassa tehtyä ja maksettua tilausta ei voi peruuttaa verkkokauppapalvelun kautta. Mikäli tilaus jätetään noutamatta käsitellään tilaus peruutettuna tilauksena. Tilaus on mahdollista peruuttaa sähköpostilla asiakaspalvelu@tjmotion.com. Muista mainita pankkiyhteytesi peruutuksen yhteydessä maksun palauttamista varten. Peruutuksen voi tehdä myös kirjeitse osoitteeseen TJMotoin Ky, Kampikatu 3, 15810 Lahti. Halutessaan perua kaupan tilauksen vastaanottamisen jälkeen tulee tilaus palauttaa asiakaspalautuksena seuraavassa kohdassa kuvatulla tavalla.

Tuotteen palautus

Tuotteen palautukseen liittyvät asiat sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@tjmotion.com.

Kaikilla normaalihintaisilla verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli tuote myydään ”poisto- tuotteena”, ei tuotteella ole vaihto- tai palautusoikeutta. Poistotuote on erikseen mainittu tuotteen tiedoissa kyseisessä tuotteessa.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja se tulee lähettää takaisin myyntikelpoisessa alkuperäispakkauksessaan. Säilyttäkää siis tilauksen lähetyspakkaus tai paketoikaa tuote erilliseen lähetysmateriaaliin palautuksen yhteydessä.

Asiakkaan toiveiden mukaan valmistetuilla tai muunnelluilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tuotetta ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen palautuksen yhteydessä. Palautusten yhteydessä tuotesettien ja -pakettien kaikki osat on palautettava. Mikäli tuotteessa on takuu, se on kerrottu tuotetiedoissa.

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, voit lähettää sen asiakaspalautuksena varastollemme tutkittavaksi. Jos epäilet tuotteessa olevan valmistusvirheen pyydämme sinua ottamaan yhteyttä  asiakaspalvelu@tjmotion.com.

Ota tuotetta palauttaessasi aina yhteyttä asiakaspalvelu@tjmotion.com ja sinulle lähetetään palautuslappu tapauksissa joissa TJMotion Ky maksaa postimaksun.

TJMotion maksaa palautettavan normaalihintaisen tuotteen postituskulut, mikäli palautettava tuote on mahdollista toimittaa normaalina postipakettina tai kirjeenä ja paketti tai kirje on lähetetty Suomesta. Erikoiskuljetusyksikköinä toimitettujen tuotteiden toimitusta ei hyvitetä. Palveluntarjoajalla on oikeus veloittaa erikoiskuljetettavien palautuskustannuksina 50 euroa/tuote.

Rahapalautukset

Hyvitys, kun maksettua tuotetta ei voida toimittaa 

TJMotion pitää verkkokaupassa olevat tuotteet pääsääntöisesti varastossa. Mikäli joissakin poikkeustapauksissa tuotetta ei voida toimittaa, ilmoitetaan siitä asiakkaalle mahdollisimman pian ja tuotteen hinta hyvitetään kokonaisuudessaan asiakkaalle. Tilinumerot eivät välity TJMotionille verkkomaksun yhteydessä, joten asiakkaan tarvitsee lähettää takaisin maksua varten tarvittavat tiedot vastaus sähköpostissa.

Palautusten hyvitys

Tuotteet hyvitetään viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tuotteen palautuksesta

Verkkopankissa maksettu tuote

Jos palautat tuotteen postitse, saat maksamasi hinnan pankkitilillesi. Muista ilmoittaa tilinumero palautuksen yhteydessä.

Luottokortilla maksettu tuote

Jos tuotteet on maksettu luottokortilla, summa hyvitetään pankkitilillesi. Muista tarkistaa hyvitys tiliotteestasi. Mikäli tuote on palautettu postitse, vie jonkin aikaa ennen kuin hyvitys näkyy tiliotteella.

Takuu

Tuotesivulla mainitaan tuotteen mahdollinen takuuaika. Takuu korvaa vain materiaalivirheet ja normaalikäytössä syntyneet viat, ei käytössä aiheutunutta normaaliksi luokiteltavaa kulumista. Voit palauttaa viallisen tuotteen takuuaikana postitse tutkittavaksi varastollemme:

ASIAKASPALAUTUS
TJMotion- verkkokauppa
Kampikatu 3
15810 Lahti
TJMotion maksaa lähetyskulut. Huom! Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia.

Liitä palautukseen aina mukaan tuotteen mukana tullut lähetyslista. Liitä mukaan myös mahdollisimman tarkka selvitys viasta.

Takuuasioissa ota yhteyttä asiakaspalvelu@tjmotion.com, jättämällä puhelinnumerosi otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 

Isokokoiset tuotteet postitoimipaikkaan

Joillakin isokokoislla ja/tai painavilla tuotteilla on erillinen toimitusmaksu postitoimipaikkaan 9,90 €. Tällaisia erikoiskuljetettavia tuotteita ovat esim. useita kenkälaatikoita sisältävät pakkaukset.