JUOKSUKOULUJEN SISÄLTÖ

Aloitus info ja testit

 

Pidämme alkutestit, jotta saamme tietoa ihmisten kuntotasosta ja meidänkin on helpompi seurata kunnon kehittymistä koulun aikana. Harjoitusohjelmat tehdään tämän testin pohjalta. Testi tehdään kävellen/ juosten ja jokainen tekee sen oman tasonsa mukaan. Testi ei ole kilpailu eikä sitä tarvitse jännittää.

 

Treenit

 

Jokainen harjoituskerta koostuu alkuverryttelystä, teeman mukaisesta harjoituksesta ja loppuverryttelystä. Harjoituksissa käydään läpi polkujuoksuun oleellisisti liittyvät harjoitusmuodot. Aina yhtä ihanaa ”tunkkaamista”, vauhtileikittelyjä, tekniikkaharjoituksia ja paljon muuta. Lenkeillä mahdollisuuksien mukaan ryhmän koosta riippuen useampi vauhtiryhmä jotta jokainen pääsee harjoittelemaan itselleen sopivalla tasolla. Treeneissä vierailee myös lajin Suomalaisia huippuja, varmasti antoisia hetkiä luonnon lomassa.

 

Luennot

 

Emme itse ole jokaisen osa-alueen ammattilaisia, siksi käytämme kunkin osion huippu ammattilaisia kouluttajina, näin saamme varmasti nauttia asiantuntevista luennoista. Aiheina mm kestävyysharjoittelun perusteet, lihashuolto, ravinto, motivaatio ja arjenhallinta, aikaa perheelle ja harrastukselle. Koululaisilla mahdollisuus osallistua alennettuun hintaan kinesioteippaus kurssille jolla käydään läpi yleisimpien juoksuvammojen- ja vaivojen teippaukset. Samoin mahdollisuus askelanalyysiin, näin saat tiedon millaiset ovat juuri oikeat juoksukengät sinulle.

Valmennus

 

Koulun hintaan kuuluu perustasoinen harjoitusohjelma jokaisen kuntotason mukaan. Ilmoittautumalla 15.8. mennessä saat ilmaiseksi Jounin kuukauden henkilökohtaisen valmennuksen, kattavan harjoitusohjelman, sen seurannan sekä ohjelman muokkaamiset tarvittaessa. Valmentajan palaute ja tuki jokaisen harjoituksen jälkeen. Ilmoittautumalla nopeasti saat siis sen kaiken kuukaudeksi ilmaiseksi, norm. 149€/kk.

Halutessasi voit hankkia henkilökohtaisen valmennusohjelman kokeneen valmentajan jatkuvan seurannan alla 100€/kk. Tästä tulemme infoamaan lisää koulujen alkaessa.

 

POLKUHURMIO EI VAKUUTA OSALLISTUJIA, JOKAINEN OSALLISTUU OMALLA VASTUULLA.

Polkuhurmiolla on vastuuvakuutus.

Suosittelemme ottamaan vapaa-ajan vakuutuksen joka kattaa harjoituksissa ja polkujuoksukilpailuissa mahdolliset loukkaantumiset, esim nilkan nyrjähdys.