KILPAILUKESKUS KAUNIISSA KATAJISTONRANNASSA

Kilpailukeskus sijaitsee KATAJISTONRANNASSA kauniilla kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla paikalla Aulangolla, Hämeenlinnassa, Vanajaveden äärellä. Puitteet tapahtumalle tarjoaa AULANKO OUTDOORS.

Aulanko Tower Trailin pääpaikkana Katajistonrannassa toimii maalaistunnelmaa huokuva Tapahtumalato. Ladossa sijaitsee kilpailutoimisto ja ruokailu kilpailun jälkeen. Tilaa on isommallakin porukalla ja suurella katetulla terassilla voit nauttia myös omia ”virvokkeita” koitoksen päätteeksi. Illalla Ladossa vietetään iltajuhlaa bändin kera, iltaohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa.

Tapahtumaladon pihassa toimii myös Expo- alue, jossa voit tutustua yhteistyökumppaneiden palveluihin ja tehdä vaikka viimeisiä varustehankintoja ennen starttia.

Huoltorakennus sijaitsee Tapahtumalatoa vastapäätä. Huoltorakennuksesta löytyy vessoja ja 2 suihkua.

Peseytymistilat löytyvät rantasaunoista jotka ovat kilpailijoiden käytössä, molempiin saunoihin mahtuu toistakymmentä henkilöä kylpemään samanaikaisesti.

Pysäköintitilaa löytyy noin 100- 150 autolle, paikalla liikenteenohjaus. Toivomme käytettäväksi kimppakyytejä ja julkista liikennettä. lisätietoa saapumisesta kisapaikalle löydät Tapahtumainfosta.

Kilpailukeskuksesta on mahdollista vuokrata myös retkeilymökkejä. Tarjolla on 40kpl 2-4 hengen mökkejä. Mökkien varaustilannetta voit tiedustella: info@aulankooutdoors.fi, + 358 44 767 4772.

Tervetuloa kauniiseen Katajistonrantaan viettämään kanssamme ensimmäistä Aulanko Tower Trailia!